Onze troeven

 • Designing the difference

  Basistextiel heeft vaak ook een basisuitstraling. Niet bij Global Impact. Wij bieden een totaalconcept: de juiste collectie met modellen, kleuren, dessins en verpakkingen afgestemd op iedere specifieke doelgroep. Onze designers ontwikkelen niet enkel creatieve, maar ook toegankelijke en commerciële producten. En er wordt veel aandacht besteed aan de packaging. Uiteraard is niet alleen de look en uitstraling van belang. Bij Global Impact zijn we permanent op zoek naar nieuwe technologieën, nieuwe technische vezels, nieuwe productiemethodes of nieuwe ideeën tout court. Zelfs eenvoudige sokken en ondergoed kunnen high tech zijn.

 • Missie

  Als toonaangevende specialist in basistextiel, ontwikkelt Global Impact creatieve collecties voor de kritische consument. Global Impact is een solide partner die verder gaat dan haar internationaal cliënteel verwacht en daarbij respectvol omgaat met leveranciers, medewerkers en milieu.

  Global Impact gaat steeds op zoek naar vernieuwing, zowel naar het ontwerp van het eindproduct als naar de werkprocessen en organisatie. Innovatie betekent creativiteit en durven veranderen.

 • Duurzame toekomst

   

  Gezien wij wereldwijd actief zijn in textielproducten, is het onze eigenheid en keuze om steeds onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen en een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Global Impact een topprioriteit: betere producten, een betere organisatie en een betere wereld is het uiteindelijke doel. Een engagement dat wij onder meer hardmaken met ons lidmaatschap bij BSCI (Business Social Compliance Initiative).

  Voor meer info www.bsci-intl.org

  BSCI

 • Kwaliteitsgarantie

  Global Impact waakt voortdurend over de kwaliteit van al haar producten. Onze strategie bestaat erin om in alle fases van het productieproces, in binnen- en buitenland, exclusief samen te werken met eigen partners waarmee we een hechte vertrouwensrelatie uitbouwen. Global Impact staat garant voor een praktische en directe aanpak: strikte controles, nauwgezette opvolging en logistieke stiptheid zijn fundamenteel. Samenstelling, kwaliteit en milieuvriendelijkheid van onze artikels worden permanent gecontroleerd in geaccrediteerde textiellaboratoria over de hele wereld.

  Onze garantie voor uw kwaliteit.

 • Know-how en productkennis

  Global Impact produceert wereldwijd en heeft o.a. een eigen filiaal in China. Productkennis is de hoeksteen van onze organisatie. Iedere kous, ieder ondergoedsetje, iedere pyjama… wordt steeds geproduceerd volgens strikt voorgeschreven richtlijnen. Productiemachines, stoffen, kleuring, afwerkingsgraad, drukprocédé… voor elke bestelling opnieuw worden de criteria minutieus bepaald. Productieverantwoordelijken en technici in de fabrieken krijgen gepaste ondersteuning om het fabricageproces optimaal te laten verlopen. De basis is altijd het juiste product.

Onze merken